Пензлик пензлик силіконовий, кулінарний, кондитерський 17 см фіолетовий

влевовправо
Найчастіше ці пензлі використовують для змащування випічки, але також є й інші способи її застосування на кухні, а саме:
— під час смаження млинчиків змащувати поверхню сковороди олією, отже, тісто не прилипатиме, але й млинці не будуть жирними:
- під час смаження стейків на сковороді або грилі пензлем змащуються самі стейки, а не сковорода;
— під час запікання м'яса цим пензлем легко захоплюється жир і сік із дна посудини та рівномірно змащувати ним м'ясо.
— під час приготування гренок скибочки хліба змащуються оливковою олією, що забезпечує рівномірний розподіл олії по всій поверхні.
Силіконовий пензлик набагато зручніший і практичніший, ніж пензель із ворсу, оскільки він дуже м'який, рівний і легко миється (на відміну від ворсу, що стирчить у різні боки, злипається, погано миється, а також випадає ворсинки в процесі приготування).
ХАРАКТЕРИСТИКИ КИСТИ
Довжина 170 мм,
Ширина 30 мм.
Довжина ворсу 30 мм.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Колір | Оливковий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 36 ₴